ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η εταιρεία Power Security στη Λάρισα παρέχει ένα σημαντικό εύρος υπηρεσιών φύλαξης και ασφαλείας, που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη φύλαξης, στις πιο προσιτές τιμές. Το έμπειρο, ειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό μας μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία σε οποιοδήποτε έργο ή αποστολή φύλαξης, προσφέροντας εγγυημένη ασφάλεια.

Στοχεύουμε στη δημιουργία και ανάπτυξη σταθερών και μακροχρόνιων συνεργασιών με ιδιώτες και κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες προσφέροντας τις πιο αποτελεσματικές και συμφέρουσες προτάσεις για το σπίτι και τον εργασιακό χώρο.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη φύλαξη φωτοβολταϊκών πάρκων σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε τη φύλαξη φωτοβολταϊκών πάρκων σε Φάρσαλα, Λάρισα, Καρδίτσα, Θήβα, Πελοπόννησο κλπ.

Είμαστε ευγνώμονες…. και Συνεχίζουμε!!!

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη φύλαξη φωτοβολταϊκών πάρκων σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε τη φύλαξη φωτοβολταϊκών πάρκων σε Φάρσαλα, Λάρισα, Καρδίτσα, Θήβα, Πελοπόννησο κλπ.

Μετά από τη φύλαξη 899 Φωτοβολταϊκών πάρκων, υπό κατασκευή και κατόπιν κατά τη λειτουργία τους, είμαστε οι πλέον ειδικοί σε αποφυγή κλοπών και κάθε είδους δολιοφθοράς σε χώρους εργοταξίων. Δεν είναι τυχαίο ότι ο όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ - Μπόμπολας επέλεξε την Power Security για τη φύλαξη των εργοταξίων της ανά την Ελλάδα.

Η Power Security αναλαμβάνει την περιμετρική ασφάλεια κτιρίων δημοσίων και μη, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις ανάγκες κάθε κτιρίου.

Γνωστοί καλλιτέχνες και εξέχουσες προσωπικότητες επιλέγουν την Power Security για την επιτήρηση εκδηλώσεων καλλιτεχνικών,

  • συναυλιών, θεατρικών παραστάσεων.
  • Ενδεικτικά, αναφέρουμε τις συναυλίες: 
  • Μαρινέλλα – Χατζής, Λάρισα, 2014
  • Ελεονώρα Ζουγανέλη, Λάρισα, 2015
  • Κατσιμίχα, 2014
  • Νατάσα Μποφίλιου, 2015

Μέρος του έργου φύλαξης της Power Security κατέχει και η ασφάλεια αθλητικών παραγόντων και εγκαταστάσεων, όπως οι αγώνες του Αχιλλέα Φαρσάλων, της ΑΕΛ και του Φιλαθλητικού Λάρισας.

Ιδιαίτερη προτίμηση δείχνουν οι πελάτες μας στα συστήματα ασφαλείας, αλλά και στα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης CCTV της SIEMENS και της BOSCH, που παρέχει η εταιρεία μας. Το τεχνικό μας τμήμα προσφέρει άριστη εγκατάσταση αλλά και άμεσο service των συστημάτων, χρησιμοποιώντας εγκεκριμένα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας:

√ Κάμερες Υπέρυθρες

√ Εξωτερικοί Περιμετρικοί Ανιχνευτές

√ Σύστημα Πυρανίχνευσης

√ Ραντάρ

√ Χρηματοκιβώτια 

Η Power Security διαθέτει αυτοκίνητα περιπολίας (Patrol) στο Ναύπλιο, το Άργος, την Άρτα, την Πρέβεζα, στο Κρανίδι και στη Λάρισα. Σε συνεργασία με το κέντρο ελέγχου και τα τοπικά τμήματα της Ελληνικής Αστυνομίας, επεμβαίνουν άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε κλήση.

Καθαρισμοί χώρων

Ύστερα από μια επιτυχημένη πορεία στις υπηρεσίες και τα συστήματα ασφαλείας, η εταιρεία Power Security αποφάσισε να επεκταθεί και στις υπηρεσίες καθαρισμού επαγγελματικών χώρων. Αναλαμβάνουμε άμεσα, υπεύθυνα και με άριστα αποτελέσματα τον καθαρισμό οποιουδήποτε επαγγελματικού χώρου, για άψογη καθαριότητα και υγιεινή. Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό, άρτιο εξοπλισμό και καθαριστικά υψηλής αποτελεσματικότητας, φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Επισκεφθείτε τα γραφεία μας ή επικοινωνήστε μαζί μας, για να λάβετε την πλέον οικονομική και συμφέρουσα προσφορά για τον καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Η POWER SECURITY CLEANING παρέχει την υπηρεσία του επαγγελματικού καθαρισμού σε κάθε είδους επαγγελματικό χώρο. Στόχος μας είναι να προτείνουμε στον εκάστοτε πελάτη - συνεργάτη ένα πρόγραμμα που να ανταποκρίνεται και να προσαρμόζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις πραγματικές του ανάγκες, αφού πρώτα τις αξιολογήσουμε και τις κατανοήσουμε. Λαμβάνοντας υπόψη ότι σε ένα σύγχρονο καθαρό περιβάλλον οι άνθρωποι δραστηριοποιούνται καλύτερα αυξάνοντας την αποδοτικότητά τους στην εργασία και την πνευματική τους διάθεση, η POWER SECURITY ΜΕΠΕ αναλαμβάνει τη δημιουργία και τη συντήρηση υγιεινών και καθαρών εργασιακών και λοιπών χώρων, με γνώμονα την αποτελεσματικότερη και ασφαλέστερη διάθεση ενός ευχάριστου περιβάλλοντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ